Merhabalar @yorumbu ; Ultimate widget ,notifications eklentilerini verdiğim github linklerinden indir, zip dosyasından çıkar,
eklentiyi kurmak için hostingdeki qa-plugin dosyasına verdiğim dosyayı yükle, sonra yönetim>eklenti>Q2A Ultimate widget ve on site notification Enabled yapman yani tiki tıkla ve sayfanın aşağısındaki seçenekleri kaydete tıkla.
Sonra yönetim>düzen>Kullanabileceğiniz araçlar; altında ultimate widgetteki birçok eklentiyi göreceksin örnek olarak;
- Activity
- Recent
- Hot
- Most Answered
- Most Viewed
- Most Voted
- Random Post gibi bunların yanında - Araç ekle'ye tıkla açılan yerden Pozisyonu ve hangi sayfalarda görüntülenmesini istiyorsan seç ve seçenekleri kaydete tıkla.
- Not: İngilizce olan bu isimleri terimleri Language(Dil) dosyasından türkçe olarak düzenleyebilirsin.
Fikirlerin serbest, bilginin sınırsız olduğu yer